Kategoria :
Projekty Restauracji
Cena :
3000.00 zł
Pow. użytkowa:
147,30 [m²]
Pow. zabudowy:
178,90 [m²]
Kubatura:
597,50 [m³]
Min. wym. działki:
15,9 szerokość
Kąt nach. dachu:
25 [°]
Kosztorys:
309 330 [zł]
Kondygnacja:
parterowy
Charakterystyka projektu: Projekt restauracji K-15
Projekt budynku gastronomicznego K-15, parterowy, bez podpiwniczenia.
Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 24 cm,
styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Strop: drewniany.
Kąt nachylenia
dachu: 25°.
Program: sala konsumpcyjna, zaplecze kuchenne, zaplecze
sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia.
Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: brak poddasza
Typ: parterowe,
gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baru, projekt
budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, rekreacyjne
Technologia: tradycyjna
Projekt dostępny w odbiciu lustrzanym