Kategoria :
Projekty Restauracji
Cena :
2400.00 zł
Pow. użytkowa:
71,30 [m²]
Pow. zabudowy:
106,40 [m²]
Kubatura:
344,90 [m³]
Min. wym. działki:
15,7 szerkość
Kosztorys:
149 730 [zł]
Kondygnacja:
parterowy
Charakterystyka projektu: Projekt baru K-22
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru K-22,
parterowy, niepodpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - pustak
PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Strop: żelbetowy.
Kąt
nachylenia stropodachu: 2%.
Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia,
zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn.
Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze:
Typ: parterowe,
rekreacyjne, gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt
baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt budynku usługowego
Technologia: tradycyjna