1. Komunikacja 9,9 m2
2. WC 5,9 m2
3. Przebieralnia 4,9 m2
4. Pokój socjalny 4,9 m2
5. Magazyn bielizny brudnej 11,4 m2
6. Pomieszczenie gospodarcze 26,6 m2
7. Pomieszczenie gospodarcze 17,4 m2
8. Pomieszczenie gospodarcze 33,6 m2
9. Pomieszczenie gospodarcze 14,6 m2
10. Komunikacja 14,0 m2
11. Magazyn środków czystości 6,3 m2
12. Kotłownia 13,2 m2
1. Hall 22,3 m2
2. Sala konsumpcyjna 269,9 m2
3. Bar 3,3 m2
4. Rozdzielnia kelnerska 5,6 m2
5. Zmywalnia 9,8 m2
6. Kuchnia 27,9 m2
7. Korytarz + schody 14,9 m2
8. Pomieszczenie do obróbki jaj i warzyw 7,0 m2
9. Magazyn zasobów kuchennych 3,2 m2
10. Korytarz 8,7 m2
11. Magazyn produktów sypkich 12,1 m2
12. WC dla personelu 3,3 m2
13. Magazyn / chłodnia 12,0 m2
14. Sala bankietowa 58,0 m2
15. WC męski 10,5 m2
16. Przedsionek 6,5 m2
17. Szatnia 10,0 m2
18. Przedsionek 3,1 m2
19. WC damski 4,7 m2
20. WC dla osób niepełnosprawnych 4,4 m2
21. Klatka schodowa 11,0 m2
1. Korytarz 2,0 m2
2. Hall 8,8 m2
3. Magazyn bielizny czystej 7,7 m2
4. Pokój gościnny 21,5 m2
5. Łazienka 3,0 m2
6. Pokój gościnny 28,8 m2
7. Przedsionek 2,5 m2
8. WC 1,7 m2
9. Pokój gościnny 33,3 m2
10. Kuchnia 13,5 m2
11. Pustka nad parterem