1. Hall 12,5 m2
2. Sala bankietowa 273,1 m2
3. Schowek 3,9 m2
4. Korytarz 15,8 m2
5. Kotłownia 8,0 m2
6. Magazyn 5,5 m2
7. Pomieszczenie socjalne 5,8 m2
8. Obróbka jaj i warzyw 4,2 m2
9. Kuchnia 39,0 m2
10. Chłodnia 3,5 m2
11. Zmywalnia 8,8 m2
12. Pomieszczenie gospodarcze 6,5 m2
13. Korytarz 5,7 m2
14. Przedsionek 2,7 m2
15. WC męski 6,4 m2
16. Przedsionek 3,0 m2
17. WC damski 6,2 m2
18. WC damski i dla osób niepełnosprawnych 3,5 m2
19. Magazyn 2,9 m2
20. Rozdzielnia kelnerska 11,5 m2
21. Schody 8,4 m2
1. Antresola 106,3 m2
2. Biuro 39,0 m2
3. Łazienka 2,4 m2