Uwaga!
Sprzedaż projektów została wstrzymana do odwołania. Prosimy nie składać zamówień, gdyż nie będą realizowane
Brak projektów w koszyku
Masz pytanie odnosnie projektu? czekamy na twój tel +48 392 88 44
Strona głównaProjekty Restauracji 
Kategorie projektów
Polecamy
Abc Budowy Domu
O projektach:
Szybki kontakt:
tel. 504 667 000
Projekty w kategorii:

Projekty Restauracji

Gotowe projekty restauracji to propozycja budynków gastronomicznych pełniąca funkcję baru, zajazdu, restauracji, karczmy. Projekty barów to przeważnie małe, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekty karczm i projekty zajazdów to świetny pomysł na biznes na euro 2012. Projekt restauracji z zapleczem kuchennym, dużą salą dla gości,  o wysokim standardzie to propozycje dla inwestorów chcących zrealizować bardziej nowoczesny, ekskluzywny projekt. W śród naszej propozycji są także przydrożne projekty zajazdów, projekty karczm.
Ilość projektów: 14
widok:        
Pokazuj     10 20 30 40 wszystkie
Projekt restauracji K-24
Projekt restauracji K-24
Projekt restauracji  K-24, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 35°. Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe. Program: sala bankietowa dla 130 osób, antresola na 42 osoby, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, biuro, łazienka. ZAWARTOŚĆ...
Cena projektu: 11200.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji K-19
Projekt restauracji K-19
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący funkcję restauracji K-19, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - płyta GKF 2x1,25 cm lub okładzina drewniana, belki drewniane 10x20 cm, wełna mineralna 20 cm, płyta OSB 1,8 cm, okładzina drewniana imitująca bal 3,2 cm. Stropy: drewniane. Kąt nachylenia dachu: 40°. Program: sala konsumpcyjna na 80 miejsc, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe,...
Cena projektu: 10600.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji  K-18
Projekt restauracji K-18
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący funkcję domu weselnego K-18, parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo podpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 13 cm, okładzina drewniana 3 cm. Stropy: nad piwnicą oraz częścią kuchenną parteru - żelbetowy; nad częścią konsumpcyjną - drewniany. Kąt nachylenia dachu: 35°. Program: sala konsumpcyjna na 140 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze socjalne, zaplecze sanitarne, zaplecze magazynowe,...
Cena projektu: 10000.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji K-11
Projekt restauracji K-11
Budynek hotelowo - gastronomiczny, piętrowy z częściowo adaptowanym strychem, częściowo podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnątrzne: pustak ceramiczny 29 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Kąt nachylenia dachu wynosi: 16°. Program: restauracja, 11 pokoi hotelowych, zaplecze restauracyjne, zaplecze administracyjno - socjalne, wentylatornia, magazyny, kotłownia. Garaż: bez garażuPiwnica: częściowo podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: motele, gastronomiczne, piętrowe, projekt hotelu , komercyjne,...
Cena projektu: 7900.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji K-07
Projekt restauracji K-07
Budynek hotelowo-gastronomiczny, parterowy z użytkowym poddaszem, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne: pustak ceramiczny 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu wynosi: 40°. Program: restauracja, 10 pokoi hotelowych, zaplecze administracyjno-socjalne. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze użytkoweTyp: motele, gastronomiczne, parterowe z poddaszem mieszkalnym, komercyjne, projekt motelu, projekt hotelu , projekt...
Cena projektu: 6000.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji K-01
Projekt restauracji K-01
Budynek pełniący niezależną funkcję gastronomiczną, parterowy bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 48 miejsc, rozdzielnia kelnerska, kuchnia, zmywalnia naczyń, magazyny. + tarasy i podjazdy: 139,5 m² powierzchnia pomieszczeń: 237,9 m². Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt zajazdu, projekt domu weselnegoTechnologia:...
Cena projektu: 4800.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji  LAURENCJA
Projekt restauracji LAURENCJA
LAURENCJA to samodzielny, wolnostojący budynek usługowo – handlowy, składający się z dwóch części. Pierwszą jest restauracja z salami konsumpcyjnymi i pełnym zapleczem przygotowawczo – kuchennym, natomiast druga zawiera pięć samodzielnych lokali usługowo handlowych, z których każdy składa się z wielofunkcyjnej sali usługowej, zaplecza magazynowego i części socjalnej. Projekt posiada pozytywne opinie rzeczoznawców, stwierdzające zgodność z obowiązującymi przepisami w zakresie wymagań higieniczno –...
Cena projektu: 3075.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji K-15
Projekt restauracji K-15
Projekt budynku gastronomicznego K-15, parterowy, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 24 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: drewniany. Kąt nachylenia dachu: 25°. Program: sala konsumpcyjna, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia.Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: brak poddaszaTyp: parterowe, gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baru, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku...
Cena projektu: 3000.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji K-02
Projekt restauracji K-02
Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 50 konsumentów, piętrowy, podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia stropodachu: 5%. Program: sala konsumpcyjna, bufet, zmywalnia naczyń, kuchnia, zaplecze gastronomiczne, zaplecze sanitarne oraz zaplecze magazynowe. Garaż: bez garażuPiwnica: podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: gastronomiczne, handlowo-usługowe, piętrowe, komercyjne, projekt...
Cena projektu: 2500.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt baru K-22
Projekt baru K-22
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru K-22, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: żelbetowy.Kąt nachylenia stropodachu: 2%. Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia, zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn.Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: Typ: parterowe, rekreacyjne, gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt budynku...
Cena projektu: 2400.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt baru K-03
Projekt baru K-03
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: gastronomiczne, parterowe, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baruTechnologia: tradycyjnaProjekt dostępny w odbiciu lustrzanym
Cena projektu: 2200.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt baru K-04
Projekt baru K-04
Budynek pełniący funkcję samoobsługowej małej gastronomii, parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: gastronomiczne, handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt baru, projekt karczmy, projekt zajazduTechnologia: tradycyjna
Cena projektu: 2000.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji HONORATA
Projekt restauracji HONORATA
HONORATA do uniwersalny , jednokondygnacyjny budynek usługowy, zaprojektowany z myślą o przeznaczeniu go na duży , osiedlowy sklep samoobsługowy, lub wolno stojący pawilon restauracyjny z zapleczem kuchennym . Obie te funkcje można także łączyć, tworząc jeden wspólny obiekt handlowo – gastronomiczny. Ze względu na swą uniwersalną architekturę może on być realizowany na każdym terenie, od miejskich i osiedlowych po rekreacyjno – wypoczynkowe nad jeziorami. HONORATA jako budynek handlowo – gastronomiczny....
Cena projektu: 1845.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
Projekt restauracji KONSTANCJA
Projekt restauracji KONSTANCJA
KONSTANCJA to parterowy budynek o oryginalnym kształcie , który pozwala wpisać się w każde otoczenie. Został zaprojektowany jako samodzielny budynek restauracyjno – barowy, chociaż po niewielkich zmianach adaptacyjnych może być przeznaczony na każdą inną działalność. Duże , obrotowe okna umożliwiają połączenie wnętrza z innymi elementami zagospodarowania terenu, jak tarasami czy budynkami towarzyszącymi. Lekka konstrukcja stalowa budynku pozwala na szybką realizację KONSTANCJA ma bardzo wyraźnie...
Cena projektu: 1845.00 zł Obserwuj     Zobacz projekt
© 2015 aprojekty.pl All rights reserved
Projekt i wykonanie E-GRUPA