Kategoria :
Projekty Restauracji
Cena :
11200.00 zł
Pow. użytkowa:
584,00 [m²]
Pow. zabudowy:
482,00 [m²]
Kubatura:
3 332,00 [m³]
Min. wym. działki:
24,0 szerkość
Szerokość budynku :
15 [m]
Długość budynku:
30 [m]
Kąt nach. dachu:
35 [°]
Kosztorys:
1 226 400 [zł]
Kondygnacja:
z poddaszem
Charakterystyka projektu: Projekt restauracji K-24
Projekt restauracji K-24,
parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez
podpiwniczenia.
Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak
Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny.
Strop nad zapleczem
parteru: żelbetowy.
Kąt nachylenia dachu: 35°.
Ogrzewanie: kotłownia na
paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 130 osób, antresola na 42 osoby, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze
magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, biuro, łazienka.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o,
wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna kuchni, wentylacja wywiewna na
sali bankietowej, hydranty p.poż., projekt kotłowni)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji
odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłączniki prądu, oświetlenie,
oświetlenie ewakuacyjne, zestawienie mocy)
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- zestawienie materiałów budowlanych
- zestawienie elementów więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
Typ: rekreacyjne, gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne,
projekt budynku gastronomicznego, projekt budynku handlowo-usługowego,
projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt karczmy
Projekt dostępny w odbiciu lustrzanym