Uwaga!
Sprzedaż projektów została wstrzymana do odwołania. Prosimy nie składać zamówień, gdyż nie będą realizowane
Kategoria :
Projekty Restauracji
Cena :
2200.00 zł
Pow. użytkowa:
112,10 [m²]
Pow. zabudowy:
182,50 [m²]
Kubatura:
620,00 [m³]
Min. wym. działki:
21,0 szerokość
Kąt nach. dachu:
20 [°]
Kosztorys:
235 410 [zł]
Kondygnacja:
parterowy
Charakterystyka projektu: Projekt baru K-03
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia.
Wykonany w
technologii tradycyjnej.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°.
Ściany
zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe.
Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety,
szatnia personelu.
Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze nieużytkowe
Typ: gastronomiczne, parterowe, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baru
Technologia: tradycyjna
Projekt dostępny w odbiciu lustrzanym
Brak projektów podobnych