Kategoria :
Projekty Hoteli
Cena :
10000.00 zł
Pow. użytkowa:
526,30 [m²]
Pow. zabudowy:
348,00 [m²]
Kubatura:
2 361,50 [m³]
Min. wym. działki:
szer. 23,7
Kąt nach. dachu:
35 [°]
Kondygnacja:
z poddaszem
Model:
K-18C
Charakterystyka projektu: Projekt budynku gastronomicznego K-18C
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18C, parterowy z poddaszem użytkowym),
częściowo podpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne -
pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy:
żelbetowe.
Ogrzewanie: kotłownia gazowa. Podgrzewanie ciepłej wody użytkowej wspomagane przez instalację solarną.
Program: sala bankietowa dla 100 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 13 pokoi
noclegowych z łazienkami, kotłownia gazowa.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o,
wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna kuchni, wentylacja nawiewno -
wywiewna sali bankietowej, hydranty p.poż., projekt kotłowni,
instalacja solarna)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji
odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłączniki prądu, oświetlenie awaryjne,
zestawienie mocy)
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- zestawienie materiałów budowlanych
- zestawienie elementów więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
Garaż: bez garażu
Piwnica: częściowo podpiwniczony
Technologia: tradycyjna
Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 33