Kategoria :
Projekty Hoteli
Cena :
10000.00 zł
Pow. użytkowa:
569,10 [m²]
Pow. zabudowy:
348,00 [m²]
Kubatura:
2 361,50 [m³]
Min. wym. działki:
23,0 szerokość
Szerokość budynku :
15 [m]
Długość budynku:
26 [m]
Kąt nach. dachu:
35 [°]
Kosztorys:
1 195 110 [zł]
Kondygnacja:
z poddaszem
Charakterystyka projektu: Projekt hotelu K-18
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18, parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo
podpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 13 cm,
okładzina drewniana 3 cm.
Stropy: nad piwnicą oraz częścią kuchenną
parteru - żelbetowy; nad częścią konsumpcyjną - drewniany.
Kąt
nachylenia dachu: 35°.
Program: sala konsumpcyjna na 140 osób, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze socjalne, zaplecze sanitarne, zaplecze
magazynowe, kotłownia, 8 pokoi, apartament: salon z aneksem kuchennym,
pokojem i łazienką.
Garaż: bez garażu
Piwnica: częściowo podpiwniczony
Poddasze: poddasze użytkowe
Typ: parterowe
z poddaszem mieszkalnym, rekreacyjne, gastronomiczne,
handlowo-usługowe, komercyjne, projekt budynku handlowo-usługowego,
projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt karczmy,
projekt zajazdu
Technologia: tradycyjna
Styl architektoniczny: podhalański
Projekt dostępny w odbiciu lustrzanym