Kategoria :
Projekty Hoteli
Cena :
13000.00 zł
Pow. użytkowa:
827,60 [m²]
Pow. zabudowy:
490,00 [m²]
Kubatura:
3 727,90 [m³]
Min. wym. działki:
szer. 22,0
Kąt nach. dachu:
35 [°]
Kondygnacja:
z poddaszem
Model:
LK-26
Charakterystyka projektu: Projekt hotelu LK-26
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego lub restauracji LK-26, parterowy z poddaszem
użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany
zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny.
Strop: żelbetowy.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 180 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 14 pokoi
noclegowych z łazienkami, apartament z aneksem kuchennym oraz pokojem i
łazienką, kotłownia.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o,
wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna kuchni, wentylacja wywiewna sali
bankietowej, hydranty p.poż., projekt kotłowni)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji
odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłączniki prądu, oświetlenie awaryjne,
zestawienie mocy)
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- kosztorys inwestorski z przedmiarem robót budowlanych
- zgoda na zmiany w projekcie
Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Technologia: tradycyjna
Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 39