Uwaga!
Sprzedaż projektów została wstrzymana do odwołania. Prosimy nie składać zamówień, gdyż nie będą realizowane
Kategoria :
Projekty Restauracji
Cena :
2500.00 zł
Pow. użytkowa:
205,50 [m²]
Pow. zabudowy:
111,80 [m²]
Kubatura:
970,00 [m³]
Min. wym. działki:
19,9 szerokość
Kąt nach. dachu:
5 [°]
Kosztorys:
431 550 [zł]
Kondygnacja:
piętrowy
Charakterystyka projektu: Projekt restauracji K-02
Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 50 konsumentów,
piętrowy, podpiwniczony.
Wykonany w technologii tradycyjnej.
Ściany
zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe.
Kąt nachylenia stropodachu: 5%.
Program:
sala konsumpcyjna, bufet, zmywalnia naczyń, kuchnia, zaplecze
gastronomiczne, zaplecze sanitarne oraz zaplecze magazynowe.
Garaż: bez garażu
Piwnica: podpiwniczony
Poddasze: piętro
Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, piętrowe, komercyjne, projekt baru
Technologia: tradycyjna
Projekt dostępny w odbiciu lustrzanym
Brak projektów podobnych