Kategoria :
Projekty Restauracji
Cena :
10600.00 zł
Pow. użytkowa:
504,30 [m²]
Pow. zabudowy:
377,60 [m²]
Kubatura:
2 642,90 [m³]
Min. wym. działki:
30,6 - szerokość
Szerokość budynku :
23 [m]
Długość budynku:
23 [m]
Kąt nach. dachu:
40 [°]
Kosztorys:
1 059 030 [zł]
Kondygnacja:
z poddaszem
Charakterystyka projektu: Projekt restauracji K-19
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję restauracji K-19, parterowy z częściowym poddaszem
użytkowym, niepodpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - płyta GKF 2x1,25 cm lub okładzina
drewniana, belki drewniane 10x20 cm, wełna mineralna 20 cm, płyta OSB
1,8 cm, okładzina drewniana imitująca bal 3,2 cm.
Stropy: drewniane.
Kąt nachylenia dachu: 40°.
Program: sala konsumpcyjna na 80 miejsc,
kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne,
zaplecze magazynowe, kotłownia, antresola na 20 miejsc, 6 pokoi z
łazienkami.
Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze użytkowe
Typ: parterowe
z poddaszem mieszkalnym, rekreacyjne, gastronomiczne,
handlowo-usługowe, komercyjne, projekt budynku handlowo-usługowego,
projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt karczmy,
projekt zajazdu
Technologia: drewniana
Styl architektoniczny: podhalański