Kategoria :
Projekty Hoteli
Cena :
14000.00 zł
Pow. użytkowa:
1 305,10 [m²]
Pow. zabudowy:
800,00 [m²]
Kubatura:
6 004,90 [m³]
Min. wym. działki:
szer. 28,0
Kąt nach. dachu:
25 [°]
Kondygnacja:
z poddaszem
Model:
K-31
Charakterystyka projektu: Projekt hotelu K-31
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowo-konferencyjnym,
mogący pełnić funkcję domu weselnego, pensjonatu motelu lub zajazdu
K-31, parterowy z poddaszem użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia
tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 12
cm, tynk zewnętrzny. Stropy: nad parterem TERIVA, nad poddaszem
drewniany. Pokrycie dachu: blacha
dachówkowa.
Sale konferencyjne doświetlone za pomocą świetlików tunelowych.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla ok. 200 osób, kuchnia z zapleczem,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze biurowe, zaplecze
magazynowe, 13 dwuosobowych pokoi noclegowych z łazienkami, 2
apartamenty, pokój dla osoby niepełnosprawnej, 2 sale konferencyjne,
kotłownia, skład opału.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o,
wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna kuchni, wentylacja wywiewna sali
bankietowej, wentylacja mechaniczna nawiewno wywiewna sal
konferencyjnych, hydranty p.poż., projekt kotłowni)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji
odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłącznik prądu, oświetlenie, awaryjne
oświetlenie ewakuacyjne)
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- przedmiar robót budowlanych
- kosztorys inwestorski
- zestawienie elementów więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Technologia: tradycyjna
Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 61