CZĘŚĆ RESTAURACYJNA
1. WIATROŁAP 2.3 m2
2. HALL RECEPCYJNY 25.7 m2
3. SALA RESTAURACYJNA 67.0 m2
4. BUFET 3.6 m2
5. ZMYWALNIA 5.6 m2
6. KUCHNIA 17.2 m2
7. OBIERALNIA WARZYW 1.9 m2
8. MAGAZYN WARZYW 1.9 m2
9. MAGAZYN ODPADKÓW 1.6 m2
10. MAGAZYN PROD. SUCHYCH 8.6 m2
11. MAGAZYN CHŁODNICZY 2.0 m2
12. KORYTARZ 9.2 m2
13. NATRYSK 1.8 m2
14. POMIESZCZENIE SOCJALNE 7.8 m2
15. WC PERSONELU 1.5 m2
16. MAGAZYN NAPOJÓW 1.4 m2
17. WC DAMSKI 3.2 m2
18. WC MĘSKI 3.6 m2
CZĘŚĆ HOTELOWA
19. KORYTARZ 26.6 m2
20. MAGAZYN POŚCIELI BRUDNEJ 1.3 m2
21. MAGAZYN POŚCIELI CZYSTEJ 1.3 m2
22. PRZEDPOKÓJ 3,2 m2
23. ŁAZIENKA 2.9 m2
24. POKÓJ 1 OSOBOWY 7.2 m2
25. PRZEDPOKÓJ 3.2 m2
26. ŁAZIENKA 2.7 m2
27. POKÓJ 1 – 2 OSOBOWY 11.5 m2
28. PRZEDPOKÓJ 2.0 m2
29. ŁAZIENKA 3.2
30. POKÓJ 1 OSOBOWY 9.9
31. PRZEDPOKÓJ 2.4
32. ŁAZIENKA 2.6
33. POKÓJ 1 OSOBOWY 9.0