Uwaga!
Sprzedaż projektów została wstrzymana do odwołania. Prosimy nie składać zamówień, gdyż nie będą realizowane
Brak projektów w koszyku
Masz pytanie odnosnie projektu? czekamy na twój tel +48 392 88 44

Projekt hotelu z restauracją ANITA

RZUT PARTERU
RZUT PARTERU
 
 

CZĘŚĆ RESTAURACYJNA

1. WIATROŁAP 2.3 m2
2. HALL RECEPCYJNY 25.7 m2
3. SALA RESTAURACYJNA 67.0 m2
4. BUFET 3.6 m2
5. ZMYWALNIA 5.6 m2
6. KUCHNIA 17.2 m2
7. OBIERALNIA WARZYW 1.9 m2
8. MAGAZYN WARZYW 1.9 m2
9. MAGAZYN ODPADKÓW 1.6 m2
10. MAGAZYN PROD. SUCHYCH 8.6 m2
11. MAGAZYN CHŁODNICZY 2.0 m2
12. KORYTARZ 9.2 m2
13. NATRYSK 1.8 m2
14. POMIESZCZENIE SOCJALNE 7.8 m2
15. WC PERSONELU 1.5 m2
16. MAGAZYN NAPOJÓW 1.4 m2
17. WC DAMSKI 3.2 m2
18. WC MĘSKI 3.6 m2

CZĘŚĆ HOTELOWA

19. KORYTARZ 26.6 m2
20. MAGAZYN POŚCIELI BRUDNEJ 1.3 m2
21. MAGAZYN POŚCIELI CZYSTEJ 1.3 m2
22. PRZEDPOKÓJ 3,2 m2
23. ŁAZIENKA 2.9 m2
24. POKÓJ 1 OSOBOWY 7.2 m2
25. PRZEDPOKÓJ 3.2 m2
26. ŁAZIENKA 2.7 m2
27. POKÓJ 1 – 2 OSOBOWY 11.5 m2
28. PRZEDPOKÓJ 2.0 m2
29. ŁAZIENKA 3.2
30. POKÓJ 1 OSOBOWY 9.9
31. PRZEDPOKÓJ 2.4
32. ŁAZIENKA 2.6
33. POKÓJ 1 OSOBOWY 9.0

Komentarze, Opinie do Tego projektu: Dodaj własny komentarz
Jerzy Mackiewicz 2010-03-28 21:05:22
Jaki jest wymiar krótszego boku, i jak będzie wysokość przy kącie 35 stopni? J&M
przesylka gratis
przesylka gratis
Brak projektów podobnych
© 2015 aprojekty.pl All rights reserved
Projekt i wykonanie E-GRUPA