RESTAURACJA
1. HALL GŁÓWNY 15,9 m2
2. SALA WIELOFUNKCYJNA 53,1 m2
3. PRZEDSIONEK WC 8.3 m2
4. WC DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 4.2 m2
5. WC MĘSKI 6.2 m2
6. WC DAMSKI 6.2 m2
7. SALA RESTAURACYJNA 98.6 m2
8. BAR 8.8 m2
9. WYDAWANIE POSIŁKÓW 2.2 m2
10. KUCHNIA 31.9 m2
11. PRZYGOTOWALNIA POSIŁKÓW 17.0 m2
12. KORYTARZ 12.7 m2
13. CHŁODNIA 5.1 m2
14. MAGAZYN PROD. SUCHYCH 5.1 m2
15. POMIESZCZENIE SOCJALNE 9.5 m2
16. WC PERSONELU 5.3 m2
17. POKÓJ BIUROWY 8.9 m2
18. MAGAZYN OPAKOWAŃ 7.0 m2
19. KORYTARZ 33.3 m2
20. MAGAZYN NAPOJÓW 5.3 m2
21. MAGAZYN PODRĘCZNY 3.8 m2
22. MAGAZYN WARZYW I OWOCÓW 4.3 m2
23. OBIERALNIA WARZYW 5.3 m2
24. ODKAŻALNIA JAJ 3.8 m2
25. POMIESZCZENIE TECHNICZNE 5.8 m2
26. POMIESZCZENIE NA ODPADKI 5.0 m2
27. ZMYWALNIA NACZYŃ 8.8 m2
28. KREDENS 2.1 m2
29. ZWROT NACZYŃ 3.0 m2
LOKALE HANDLOWE
30. PRZEDSIONEK – MAGAZYN 7.4 m2
30a. PRZEDSIONEK – MAGAZYN 10.4 m2
31. POMIESZCZENIE SOCJALNO – BIUROWE 6.5 m2
32. KORYTARZ 3.2 m2
33. WC 2.4 m2
34. POMIESZCZ. USŁUGOWO – HANDLOWE 32.0 m2
34a. POMIESZCZ. USŁUGOWO – HANDLOWE 46.8 m2