Uwaga!
Sprzedaż projektów została wstrzymana do odwołania. Prosimy nie składać zamówień, gdyż nie będą realizowane
Kategoria :
Projekty Restauracji
Cena :
2000.00 zł
Pow. użytkowa:
102,80 [m²]
Pow. zabudowy:
123,40 [m²]
Kubatura:
531,60 [m³]
Min. wym. działki:
18,0 szerokość
Kąt nach. dachu:
38 [°]
Kosztorys:
215 880 [zł]
Kondygnacja:
parterowy
Charakterystyka projektu: Projekt baru K-04
Budynek pełniący funkcję samoobsługowej małej gastronomii, parterowy, bez podpiwniczenia.
Wykonany w technologii tradycyjnej.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 38°.
Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras.
Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze nieużytkowe
Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt baru, projekt karczmy, projekt zajazdu
Technologia: tradycyjna
Brak projektów podobnych