Projekt budynku hotelowego to pierwszy krok do inwestycji na długie lata. W swej ofercie posiadamy nowoczesne projekty hoteli o bardzo wysokim standardzie, projekty hoteli SPA , projekt domu spokojnej starości, projekt sanatoria, projekty moteli i zajadów. Gotowy projekt hotelu, projekt zajazdu, projekt motelu zawierają część noclegową oraz restauracyjną z zapleczem kuchennym. W śród prezentowanych poniżej projektów są projekty hoteli przystosowane dla osób niepełnosprawnych, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekt hotelu o różnej wielkości, różnorodnej architekturze, od stylu klasycznego, po styl podhalański, nowoczesny i willowy.
BERENIKA to budynek średniej wielkości. Nadający się znakomicie do realizacji przy trasach komunikacyjnych, jako zajazd.Parter budynku wyraźnie podzielony jest na część restauracyjno – barową i zaplecze kuchenno – magazynowe zaś na piętrze na pensjonatowo – hotelową. Składa się z 26 pokoi jedno lub dwuosobowych, z których każdy jest wyposażony w łazienkę,UWAGA!CZAS OCZEKIWANIA NA DOKUMENTACJĘ – 3 TYGODNIE OD DNIA ZAMÓWIENIA.OGÓŁEM POWIERZCHNIA UŻYTKOWA – 1 238.8 m2MINIMALNA POWIERZCHNIA DZIAŁKI – 1 690.0 m2
Budynek hotelowo - gastronomiczny, piętrowy z częściowo adaptowanym
strychem, częściowo podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej.
Ściany zewnątrzne: pustak ceramiczny 29 cm, styropian 10 cm, tynk
zewnętrzny. Kąt nachylenia dachu wynosi: 16°. Program: restauracja, 11
pokoi hotelowych, zaplecze restauracyjne, zaplecze administracyjno -
socjalne, wentylatornia, magazyny, kotłownia. Garaż: bez garażuPiwnica: częściowo podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: motele, gastronomiczne, piętrowe, projekt hotelu , komercyjne,...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego lub restauracji LK-26, parterowy z poddaszem
użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany
zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny.
Strop: żelbetowy.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 180 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 14 pokoi
noclegowych z łazienkami, apartament z aneksem kuchennym oraz...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego lub restauracji K-26, parterowy z poddaszem
użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany
zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny.
Strop: żelbetowy.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 180 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 14 pokoi
noclegowych z łazienkami, apartament z aneksem kuchennym oraz...
KAMILA to budynek motelowy, który składa się z trzech kondygnacji. Szczególnie zalecany jest jako zajazd.Wymaga nieco większej działki, na której powinny znajdywać się parkingi dla autokarów, ciężarówek i samochodów osobowych. Ze względu na swą tradycyjną architekturę istnieje możliwość wybudowania budynku zarówno w mieście jak i poza nim.Parter KAMILI stanowi część wypoczynkową z salą barowo – restauracyjną, pomieszczeniem rekreacyjnym i pokojem telewizyjno – klubowym oraz część kuchenną z kompletnym...
KATARZYNA to niewielki budynek motelowy, który znakomicie nadaje się do realizacji przy trasach komunikacyjnych, jako motel czy pensjonat.Obiekt podzielony jest na część restauracyjno – barową i zaplecze kuchenno – magazynowe oraz hotelową.Budynek składa się z 16 pokoi jedno i dwuosobowych, każdy wyposażony w łazienkę,UWAGA !CZAS OCZEKIWANIA NA DOKUMENTACJĘ – 4 TYGODNIE OD DNIA ZAMÓWIENIA !OGÓŁEM POWIERZCHNIA UŻYTKOWA – 702.54 m2POWIERZCHNIA DZIAŁKI – 1474 m2
Budynek hotelowo-gastronomiczny, parterowy z użytkowym poddaszem, bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne:
pustak ceramiczny 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w
budynku: żelbetowe.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 40°. Program: restauracja, 10 pokoi
hotelowych, zaplecze administracyjno-socjalne.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze użytkoweTyp: motele, gastronomiczne, parterowe z poddaszem mieszkalnym, komercyjne, projekt motelu, projekt hotelu , projekt...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18, parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo
podpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 13 cm,
okładzina drewniana 3 cm. Stropy: nad piwnicą oraz częścią kuchenną
parteru - żelbetowy; nad częścią konsumpcyjną - drewniany. Kąt
nachylenia dachu: 35°. Program: sala konsumpcyjna na 140 osób, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze socjalne, zaplecze sanitarne, zaplecze
magazynowe,...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18C, parterowy z poddaszem użytkowym),
częściowo podpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne -
pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy:
żelbetowe.
Ogrzewanie: kotłownia gazowa. Podgrzewanie ciepłej wody użytkowej wspomagane przez instalację solarną.
Program: sala bankietowa dla 100 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 13 pokoi...
Niewielkich rozmiarów budynek, w skład którego wchodzi
11 pokoi sypialnych jedno i dwuosobowych, sala restauracyjna, barowa,
pomieszczenie rekreacyjne, a także pokój telewizyjny.
Niewątpliwie nietypowym rozwiązaniem jest „dzienny węzeł sanitarny” z łazienkami
, pralkami i suszarkami, który przeznaczony jest dla kierowców nie korzystających
z pokoi hotelowych.
Motel ANTONINA to powiększona wersja CELESTYNY, polecana szczególnie jako zajazd dla kierowców
ciężarówek. Konieczne jest zatem wyposażenie w...