Projekt budynku hotelowego to pierwszy krok do inwestycji na długie lata. W swej ofercie posiadamy nowoczesne projekty hoteli o bardzo wysokim standardzie, projekty hoteli SPA , projekt domu spokojnej starości, projekt sanatoria, projekty moteli i zajadów. Gotowy projekt hotelu, projekt zajazdu, projekt motelu zawierają część noclegową oraz restauracyjną z zapleczem kuchennym. W śród prezentowanych poniżej projektów są projekty hoteli przystosowane dla osób niepełnosprawnych, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekt hotelu o różnej wielkości, różnorodnej architekturze, od stylu klasycznego, po styl podhalański, nowoczesny i willowy.
Charakterystyka:Hotel o standardzie trzech gwiazdek. W parterze hall recepcyjny i sala restauracyjna. W podziemiu zaplecze kuchenne i kuchnia. Na dwóch kodygnacjach osiem pokoi dwuosobowych. Na poddaszu pomieszczenie rekreacyjne i administracja.Konstrukcja i technologia:Ściany zewnętrzne zaprojektowane są z bloczków betonu komórkowego firmy Ytong. Stropy żelbetowe, konstrukcja dachu drewniana, docieplona wełną mineralną firmy Rockwool. Pokrycie dachu dachówką ceramiczną. W projekcie przewidziano wentylację mechaniczną z...
Projekt w stylu podhalańskim zaprojektowany jest tak, aby mógł on być wykorzystywany jako projekt restauracji, projekt domu weselnego czy projekt hotelu. Jego wnętrze można przystosować według upodobania. Zaplecze kuchenne zaprojektowane jest według aktualnych wymagań. Spora sala może być wykorzystana jako sala konsumpcyjna na 80 miejsc bądź taneczna. Dzięki nietypowemu zaprojektowaniu budynku można stworzyć dodatkowo piękny taras pomiędzy ścianami budynku. Budynek można idealnie wkomponować w leśne, górskie klimaty....
Niewielkich rozmiarów budynek, w skład którego wchodzi
11 pokoi sypialnych jedno i dwuosobowych, sala restauracyjna, barowa,
pomieszczenie rekreacyjne, a także pokój telewizyjny.
Niewątpliwie nietypowym rozwiązaniem jest „dzienny węzeł sanitarny” z łazienkami
, pralkami i suszarkami, który przeznaczony jest dla kierowców nie korzystających
z pokoi hotelowych.
Motel ANTONINA to powiększona wersja CELESTYNY, polecana szczególnie jako zajazd dla kierowców
ciężarówek. Konieczne jest zatem wyposażenie w...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18C, parterowy z poddaszem użytkowym),
częściowo podpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne -
pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy:
żelbetowe.
Ogrzewanie: kotłownia gazowa. Podgrzewanie ciepłej wody użytkowej wspomagane przez instalację solarną.
Program: sala bankietowa dla 100 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 13 pokoi...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18, parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo
podpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 13 cm,
okładzina drewniana 3 cm. Stropy: nad piwnicą oraz częścią kuchenną
parteru - żelbetowy; nad częścią konsumpcyjną - drewniany. Kąt
nachylenia dachu: 35°. Program: sala konsumpcyjna na 140 osób, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze socjalne, zaplecze sanitarne, zaplecze
magazynowe,...
Budynek hotelowo-gastronomiczny, parterowy z użytkowym poddaszem, bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne:
pustak ceramiczny 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w
budynku: żelbetowe.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 40°. Program: restauracja, 10 pokoi
hotelowych, zaplecze administracyjno-socjalne.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze użytkoweTyp: motele, gastronomiczne, parterowe z poddaszem mieszkalnym, komercyjne, projekt motelu, projekt hotelu , projekt...
KATARZYNA to niewielki budynek motelowy, który znakomicie nadaje się do realizacji przy trasach komunikacyjnych, jako motel czy pensjonat.Obiekt podzielony jest na część restauracyjno – barową i zaplecze kuchenno – magazynowe oraz hotelową.Budynek składa się z 16 pokoi jedno i dwuosobowych, każdy wyposażony w łazienkę,UWAGA !CZAS OCZEKIWANIA NA DOKUMENTACJĘ – 4 TYGODNIE OD DNIA ZAMÓWIENIA !OGÓŁEM POWIERZCHNIA UŻYTKOWA – 702.54 m2POWIERZCHNIA DZIAŁKI – 1474 m2
KAMILA to budynek motelowy, który składa się z trzech kondygnacji. Szczególnie zalecany jest jako zajazd.Wymaga nieco większej działki, na której powinny znajdywać się parkingi dla autokarów, ciężarówek i samochodów osobowych. Ze względu na swą tradycyjną architekturę istnieje możliwość wybudowania budynku zarówno w mieście jak i poza nim.Parter KAMILI stanowi część wypoczynkową z salą barowo – restauracyjną, pomieszczeniem rekreacyjnym i pokojem telewizyjno – klubowym oraz część kuchenną z kompletnym...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego lub restauracji LK-26, parterowy z poddaszem
użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany
zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny.
Strop: żelbetowy.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 180 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 14 pokoi
noclegowych z łazienkami, apartament z aneksem kuchennym oraz...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego lub restauracji K-26, parterowy z poddaszem
użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany
zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny.
Strop: żelbetowy.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 180 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 14 pokoi
noclegowych z łazienkami, apartament z aneksem kuchennym oraz...