Projekt budynku hotelowego to pierwszy krok do inwestycji na długie lata. W swej ofercie posiadamy nowoczesne projekty hoteli o bardzo wysokim standardzie, projekty hoteli SPA , projekt domu spokojnej starości, projekt sanatoria, projekty moteli i zajadów. Gotowy projekt hotelu, projekt zajazdu, projekt motelu zawierają część noclegową oraz restauracyjną z zapleczem kuchennym. W śród prezentowanych poniżej projektów są projekty hoteli przystosowane dla osób niepełnosprawnych, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekt hotelu o różnej wielkości, różnorodnej architekturze, od stylu klasycznego, po styl podhalański, nowoczesny i willowy.
Projekt ten może pełnić funkcje projektu hotelu z częścią restauracyjną, projekt domu weselnego, projekt zajazdu czy projekt motelu.Zaprojektowany został w sposób, aby móc go zaadoptować według własnego pomysłu i własnej potrzeby. Można dodać dodatkową kondygnację czy wydłużyć budynek. Projekt hotelu Anita przystosowany jest w całości dla osób niepełnosprawnych.
Anita ma wyraźny i czytelny podział na część hotelową , zawierającą
10 pokoi jedno lub dwuosobowych, z których każdy jest wyposażony w...
CELESTYNA to niewielki budynek motelowy, zawierający 6 pokoi
sypialnych jedno i dwuosobowych, salę restauracyjną oraz pokój
telewizyjny.
Budynek może być z powodzeniem wykorzystany jako baza noclegowa dla
przedsiębiorstwa agroturystycznego, lub jako samodzielny pensjonat.
Tradycyjna architektura , dobre proporcje i ciekawy detal sprawią, że będzie ozdobą każdego terenu.
Parter CELESTYNY to część barowa z zapleczem kuchennym, które , ze
względu na niewielkie rozmiary przygotowuje posiłki w systemie
cateringowym....
MONIKA to nieduży, parterowy budynek motelowy, zaprojektowany na planie czworokąta,
z charakterystycznym, wewnętrznym dziedzińcem rekreacyjnym . Istnieje
możliwość wykonania przeszklonego przekrycia, które umożliwi
korzystanie z niego także w niepogodne i jesienno – zimowe dni.
Można także rozbudować obiekt, zarówno w parterze jak i poprzez nadbudowę poddasza
MONIKA ma 8 pokoi jedno lub dwuosobowych z łazienkami , oraz salę
barowo – restauracyjną i kuchnię z uproszczonym zapleczem
przygotowawczym typu...
Charakterystyka:Hotel o standardzie trzech gwiazdek. W parterze hall recepcyjny i sala restauracyjna. W podziemiu zaplecze kuchenne i kuchnia. Na dwóch kodygnacjach osiem pokoi dwuosobowych. Na poddaszu pomieszczenie rekreacyjne i administracja.Konstrukcja i technologia:Ściany zewnętrzne zaprojektowane są z bloczków betonu komórkowego firmy Ytong. Stropy żelbetowe, konstrukcja dachu drewniana, docieplona wełną mineralną firmy Rockwool. Pokrycie dachu dachówką ceramiczną. W projekcie przewidziano wentylację mechaniczną z...
Budynek hotelowo - gastronomiczny, piętrowy z częściowo adaptowanym
strychem, częściowo podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej.
Ściany zewnątrzne: pustak ceramiczny 29 cm, styropian 10 cm, tynk
zewnętrzny. Kąt nachylenia dachu wynosi: 16°. Program: restauracja, 11
pokoi hotelowych, zaplecze restauracyjne, zaplecze administracyjno -
socjalne, wentylatornia, magazyny, kotłownia. Garaż: bez garażuPiwnica: częściowo podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: motele, gastronomiczne, piętrowe, projekt hotelu , komercyjne,...
Budynek hotelowo-gastronomiczny, parterowy z użytkowym poddaszem, bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne:
pustak ceramiczny 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w
budynku: żelbetowe.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 40°. Program: restauracja, 10 pokoi
hotelowych, zaplecze administracyjno-socjalne.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze użytkoweTyp: motele, gastronomiczne, parterowe z poddaszem mieszkalnym, komercyjne, projekt motelu, projekt hotelu , projekt...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18C, parterowy z poddaszem użytkowym),
częściowo podpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne -
pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy:
żelbetowe.
Ogrzewanie: kotłownia gazowa. Podgrzewanie ciepłej wody użytkowej wspomagane przez instalację solarną.
Program: sala bankietowa dla 100 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 13 pokoi...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego lub restauracji LK-26, parterowy z poddaszem
użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany
zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny.
Strop: żelbetowy.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 180 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 14 pokoi
noclegowych z łazienkami, apartament z aneksem kuchennym oraz...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego lub restauracji K-26, parterowy z poddaszem
użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany
zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny.
Strop: żelbetowy.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 180 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne,
zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 14 pokoi
noclegowych z łazienkami, apartament z aneksem kuchennym oraz...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowo-konferencyjnym,
mogący pełnić funkcję domu weselnego, pensjonatu motelu lub zajazdu
K-31, parterowy z poddaszem użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia
tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 12
cm, tynk zewnętrzny. Stropy: nad parterem TERIVA, nad poddaszem
drewniany. Pokrycie dachu: blacha
dachówkowa.
Sale konferencyjne doświetlone za pomocą świetlików tunelowych.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa...