Gotowe projekty restauracji to propozycja budynków gastronomicznych pełniąca funkcję baru, zajazdu, restauracji, karczmy. Projekty barów to przeważnie małe, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekty karczm i projekty zajazdów to świetny pomysł na biznes na euro 2012. Projekt restauracji z zapleczem kuchennym, dużą salą dla gości, o wysokim standardzie to propozycje dla inwestorów chcących zrealizować bardziej nowoczesny, ekskluzywny projekt. W śród naszej propozycji są także przydrożne projekty zajazdów, projekty karczm.
HONORATA do uniwersalny , jednokondygnacyjny budynek usługowy, zaprojektowany z myślą
o przeznaczeniu go na duży , osiedlowy sklep samoobsługowy, lub wolno
stojący pawilon restauracyjny z zapleczem kuchennym . Obie te funkcje
można także łączyć, tworząc jeden wspólny obiekt handlowo –
gastronomiczny.
Ze względu na swą uniwersalną architekturę może on być realizowany na
każdym terenie, od miejskich i osiedlowych po rekreacyjno –
wypoczynkowe nad jeziorami.
HONORATA jako budynek handlowo – gastronomiczny....
KONSTANCJA to parterowy budynek o oryginalnym kształcie , który pozwala wpisać się w każde otoczenie.
Został zaprojektowany jako samodzielny budynek restauracyjno – barowy,
chociaż po niewielkich zmianach adaptacyjnych może być przeznaczony na
każdą inną działalność. Duże , obrotowe okna umożliwiają połączenie
wnętrza z innymi elementami zagospodarowania terenu, jak tarasami
czy budynkami towarzyszącymi.
Lekka konstrukcja stalowa budynku pozwala na szybką realizację
KONSTANCJA ma bardzo wyraźnie...
Budynek pełniący funkcję samoobsługowej małej gastronomii, parterowy, bez podpiwniczenia.
Wykonany w technologii tradycyjnej.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: gastronomiczne, handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt baru, projekt karczmy, projekt zajazduTechnologia: tradycyjna
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w
technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany
zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe.
Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety,
szatnia personelu.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: gastronomiczne, parterowe, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baruTechnologia: tradycyjnaProjekt dostępny w odbiciu lustrzanym
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru K-22,
parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak
PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: żelbetowy.Kąt
nachylenia stropodachu: 2%. Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia,
zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn.Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: Typ: parterowe,
rekreacyjne, gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt
baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt budynku...
Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 50 konsumentów,
piętrowy, podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany
zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia stropodachu: 5%. Program:
sala konsumpcyjna, bufet, zmywalnia naczyń, kuchnia, zaplecze
gastronomiczne, zaplecze sanitarne oraz zaplecze magazynowe. Garaż: bez garażuPiwnica: podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: gastronomiczne, handlowo-usługowe, piętrowe, komercyjne, projekt...
Projekt budynku gastronomicznego K-15, parterowy, bez podpiwniczenia.
Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 24 cm,
styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: drewniany. Kąt nachylenia
dachu: 25°. Program: sala konsumpcyjna, zaplecze kuchenne, zaplecze
sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia.Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: brak poddaszaTyp: parterowe,
gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baru, projekt
budynku handlowo-usługowego, projekt budynku...
LAURENCJA to samodzielny, wolnostojący budynek usługowo – handlowy, składający się z dwóch części.
Pierwszą jest restauracja z salami konsumpcyjnymi i pełnym zapleczem
przygotowawczo – kuchennym, natomiast druga zawiera pięć samodzielnych
lokali usługowo handlowych, z których każdy składa się z
wielofunkcyjnej sali usługowej, zaplecza magazynowego i części
socjalnej.
Projekt posiada pozytywne opinie rzeczoznawców, stwierdzające
zgodność z obowiązującymi przepisami w zakresie wymagań higieniczno –...
Budynek pełniący niezależną funkcję gastronomiczną, parterowy bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia
dachu wynosi: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 48
miejsc, rozdzielnia kelnerska, kuchnia, zmywalnia naczyń, magazyny. +
tarasy i podjazdy: 139,5 m² powierzchnia pomieszczeń: 237,9 m².
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt zajazdu, projekt domu weselnegoTechnologia:...
Budynek hotelowo-gastronomiczny, parterowy z użytkowym poddaszem, bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne:
pustak ceramiczny 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w
budynku: żelbetowe.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 40°. Program: restauracja, 10 pokoi
hotelowych, zaplecze administracyjno-socjalne.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze użytkoweTyp: motele, gastronomiczne, parterowe z poddaszem mieszkalnym, komercyjne, projekt motelu, projekt hotelu , projekt...
Budynek hotelowo - gastronomiczny, piętrowy z częściowo adaptowanym
strychem, częściowo podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej.
Ściany zewnątrzne: pustak ceramiczny 29 cm, styropian 10 cm, tynk
zewnętrzny. Kąt nachylenia dachu wynosi: 16°. Program: restauracja, 11
pokoi hotelowych, zaplecze restauracyjne, zaplecze administracyjno -
socjalne, wentylatornia, magazyny, kotłownia. Garaż: bez garażuPiwnica: częściowo podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: motele, gastronomiczne, piętrowe, projekt hotelu , komercyjne,...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18, parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo
podpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 13 cm,
okładzina drewniana 3 cm. Stropy: nad piwnicą oraz częścią kuchenną
parteru - żelbetowy; nad częścią konsumpcyjną - drewniany. Kąt
nachylenia dachu: 35°. Program: sala konsumpcyjna na 140 osób, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze socjalne, zaplecze sanitarne, zaplecze
magazynowe,...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję restauracji K-19, parterowy z częściowym poddaszem
użytkowym, niepodpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - płyta GKF 2x1,25 cm lub okładzina
drewniana, belki drewniane 10x20 cm, wełna mineralna 20 cm, płyta OSB
1,8 cm, okładzina drewniana imitująca bal 3,2 cm. Stropy: drewniane.
Kąt nachylenia dachu: 40°. Program: sala konsumpcyjna na 80 miejsc,
kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne,
zaplecze magazynowe,...
Projekt restauracji K-24,
parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez
podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak
Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem
parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 35°. Ogrzewanie: kotłownia na
paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 130 osób, antresola na 42 osoby, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze
magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, biuro, łazienka.
ZAWARTOŚĆ...