Gotowe projekty restauracji to propozycja budynków gastronomicznych pełniąca funkcję baru, zajazdu, restauracji, karczmy. Projekty barów to przeważnie małe, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekty karczm i projekty zajazdów to świetny pomysł na biznes na euro 2012. Projekt restauracji z zapleczem kuchennym, dużą salą dla gości, o wysokim standardzie to propozycje dla inwestorów chcących zrealizować bardziej nowoczesny, ekskluzywny projekt. W śród naszej propozycji są także przydrożne projekty zajazdów, projekty karczm.
Cena projektu:
11200.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt restauracji K-24
Projekt restauracji K-24,
parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez
podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany...
Cena projektu:
10600.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt restauracji K-19
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję restauracji K-19, parterowy z częściowym poddaszem
użytkowym,...
Cena projektu:
10000.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt restauracji K-18
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18, parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo...
Cena projektu:
7900.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt restauracji K-11
Budynek hotelowo - gastronomiczny, piętrowy z częściowo adaptowanym
strychem, częściowo podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej....
Cena projektu:
6000.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt restauracji K-07
Budynek hotelowo-gastronomiczny, parterowy z użytkowym poddaszem, bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne:...
Cena projektu:
4800.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt restauracji K-01
Budynek pełniący niezależną funkcję gastronomiczną, parterowy bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia...
Cena projektu:
3075.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt restauracji LAURENCJA
LAURENCJA to samodzielny, wolnostojący budynek usługowo – handlowy, składający się z dwóch części.
Pierwszą jest restauracja z...
Cena projektu:
3000.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt restauracji K-15
Projekt budynku gastronomicznego K-15, parterowy, bez podpiwniczenia.
Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 24 cm,...
Cena projektu:
2500.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt restauracji K-02
Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 50 konsumentów,
piętrowy, podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany...
Cena projektu:
2400.00 złObserwuj Zobacz projekt Projekt baru K-22
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru K-22,
parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak
PGS 30...