Gotowe projekty restauracji to propozycja budynków gastronomicznych pełniąca funkcję baru, zajazdu, restauracji, karczmy. Projekty barów to przeważnie małe, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekty karczm i projekty zajazdów to świetny pomysł na biznes na euro 2012. Projekt restauracji z zapleczem kuchennym, dużą salą dla gości, o wysokim standardzie to propozycje dla inwestorów chcących zrealizować bardziej nowoczesny, ekskluzywny projekt. W śród naszej propozycji są także przydrożne projekty zajazdów, projekty karczm.
Projekt restauracji K-24,
parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez
podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak
Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem
parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 35°. Ogrzewanie: kotłownia na
paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 130 osób, antresola na 42 osoby, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze
magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, biuro, łazienka.
ZAWARTOŚĆ...
Budynek hotelowo-gastronomiczny, parterowy z użytkowym poddaszem, bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne:
pustak ceramiczny 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w
budynku: żelbetowe.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 40°. Program: restauracja, 10 pokoi
hotelowych, zaplecze administracyjno-socjalne.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze użytkoweTyp: motele, gastronomiczne, parterowe z poddaszem mieszkalnym, komercyjne, projekt motelu, projekt hotelu , projekt...
LAURENCJA to samodzielny, wolnostojący budynek usługowo – handlowy, składający się z dwóch części.
Pierwszą jest restauracja z salami konsumpcyjnymi i pełnym zapleczem
przygotowawczo – kuchennym, natomiast druga zawiera pięć samodzielnych
lokali usługowo handlowych, z których każdy składa się z
wielofunkcyjnej sali usługowej, zaplecza magazynowego i części
socjalnej.
Projekt posiada pozytywne opinie rzeczoznawców, stwierdzające
zgodność z obowiązującymi przepisami w zakresie wymagań higieniczno –...
Budynek hotelowo - gastronomiczny, piętrowy z częściowo adaptowanym
strychem, częściowo podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej.
Ściany zewnątrzne: pustak ceramiczny 29 cm, styropian 10 cm, tynk
zewnętrzny. Kąt nachylenia dachu wynosi: 16°. Program: restauracja, 11
pokoi hotelowych, zaplecze restauracyjne, zaplecze administracyjno -
socjalne, wentylatornia, magazyny, kotłownia. Garaż: bez garażuPiwnica: częściowo podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: motele, gastronomiczne, piętrowe, projekt hotelu , komercyjne,...