Gotowe projekty restauracji to propozycja budynków gastronomicznych pełniąca funkcję baru, zajazdu, restauracji, karczmy. Projekty barów to przeważnie małe, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekty karczm i projekty zajazdów to świetny pomysł na biznes na euro 2012. Projekt restauracji z zapleczem kuchennym, dużą salą dla gości, o wysokim standardzie to propozycje dla inwestorów chcących zrealizować bardziej nowoczesny, ekskluzywny projekt. W śród naszej propozycji są także przydrożne projekty zajazdów, projekty karczm.
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru K-22,
parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak
PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: żelbetowy.Kąt
nachylenia stropodachu: 2%. Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia,
zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn.Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: Typ: parterowe,
rekreacyjne, gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt
baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt budynku...
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w
technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany
zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe.
Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety,
szatnia personelu.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: gastronomiczne, parterowe, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baruTechnologia: tradycyjnaProjekt dostępny w odbiciu lustrzanym
Projekt budynku gastronomicznego K-15, parterowy, bez podpiwniczenia.
Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 24 cm,
styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: drewniany. Kąt nachylenia
dachu: 25°. Program: sala konsumpcyjna, zaplecze kuchenne, zaplecze
sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia.Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: brak poddaszaTyp: parterowe,
gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baru, projekt
budynku handlowo-usługowego, projekt budynku...
Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 50 konsumentów,
piętrowy, podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany
zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia stropodachu: 5%. Program:
sala konsumpcyjna, bufet, zmywalnia naczyń, kuchnia, zaplecze
gastronomiczne, zaplecze sanitarne oraz zaplecze magazynowe. Garaż: bez garażuPiwnica: podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: gastronomiczne, handlowo-usługowe, piętrowe, komercyjne, projekt...