Gotowe projekty restauracji to propozycja budynków gastronomicznych pełniąca funkcję baru, zajazdu, restauracji, karczmy. Projekty barów to przeważnie małe, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekty karczm i projekty zajazdów to świetny pomysł na biznes na euro 2012. Projekt restauracji z zapleczem kuchennym, dużą salą dla gości, o wysokim standardzie to propozycje dla inwestorów chcących zrealizować bardziej nowoczesny, ekskluzywny projekt. W śród naszej propozycji są także przydrożne projekty zajazdów, projekty karczm.
Budynek hotelowo - gastronomiczny, piętrowy z częściowo adaptowanym
strychem, częściowo podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej.
Ściany zewnątrzne: pustak ceramiczny 29 cm, styropian 10 cm, tynk
zewnętrzny. Kąt nachylenia dachu wynosi: 16°. Program: restauracja, 11
pokoi hotelowych, zaplecze restauracyjne, zaplecze administracyjno -
socjalne, wentylatornia, magazyny, kotłownia. Garaż: bez garażuPiwnica: częściowo podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: motele, gastronomiczne, piętrowe, projekt hotelu , komercyjne,...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18, parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo
podpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 13 cm,
okładzina drewniana 3 cm. Stropy: nad piwnicą oraz częścią kuchenną
parteru - żelbetowy; nad częścią konsumpcyjną - drewniany. Kąt
nachylenia dachu: 35°. Program: sala konsumpcyjna na 140 osób, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze socjalne, zaplecze sanitarne, zaplecze
magazynowe,...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję restauracji K-19, parterowy z częściowym poddaszem
użytkowym, niepodpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - płyta GKF 2x1,25 cm lub okładzina
drewniana, belki drewniane 10x20 cm, wełna mineralna 20 cm, płyta OSB
1,8 cm, okładzina drewniana imitująca bal 3,2 cm. Stropy: drewniane.
Kąt nachylenia dachu: 40°. Program: sala konsumpcyjna na 80 miejsc,
kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne,
zaplecze magazynowe,...
Projekt restauracji K-24,
parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez
podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak
Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem
parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 35°. Ogrzewanie: kotłownia na
paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 130 osób, antresola na 42 osoby, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze
magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, biuro, łazienka.
ZAWARTOŚĆ...