Gotowe projekty restauracji to propozycja budynków gastronomicznych pełniąca funkcję baru, zajazdu, restauracji, karczmy. Projekty barów to przeważnie małe, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekty karczm i projekty zajazdów to świetny pomysł na biznes na euro 2012. Projekt restauracji z zapleczem kuchennym, dużą salą dla gości, o wysokim standardzie to propozycje dla inwestorów chcących zrealizować bardziej nowoczesny, ekskluzywny projekt. W śród naszej propozycji są także przydrożne projekty zajazdów, projekty karczm.
HONORATA do uniwersalny , jednokondygnacyjny budynek usługowy, zaprojektowany z myślą
o przeznaczeniu go na duży , osiedlowy sklep samoobsługowy, lub wolno
stojący pawilon restauracyjny z zapleczem kuchennym . Obie te funkcje
można także łączyć, tworząc jeden wspólny obiekt handlowo –
gastronomiczny.
Ze względu na swą uniwersalną architekturę może on być realizowany na
każdym terenie, od miejskich i osiedlowych po rekreacyjno –
wypoczynkowe nad jeziorami.
HONORATA jako budynek handlowo – gastronomiczny....
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru K-22,
parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak
PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: żelbetowy.Kąt
nachylenia stropodachu: 2%. Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia,
zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn.Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: Typ: parterowe,
rekreacyjne, gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt
baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt budynku...
Budynek pełniący funkcję samoobsługowej małej gastronomii, parterowy, bez podpiwniczenia.
Wykonany w technologii tradycyjnej.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: gastronomiczne, handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt baru, projekt karczmy, projekt zajazduTechnologia: tradycyjna
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w
technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany
zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe.
Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety,
szatnia personelu.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: gastronomiczne, parterowe, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baruTechnologia: tradycyjnaProjekt dostępny w odbiciu lustrzanym