Gotowe projekty przeznaczone doi sprzedaży i handlu. Projekty sklepów oraz projekty kiosków w swym programie posiadają halę sprzedaży zgodną z wymogami sanepidu i BHP. Projekty kiosków i projekty sklepów to małe budynki, tanie i szybkie w budowie, większość zaprojektowana w technologii tradycyjnej.
Kiosk handlowy, parterowy niepodpiwniczony, wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi 30°.
Program: sala sprzedaży. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: handlowo-usługowe,
gospodarcze, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt sklepu,
projekt kiosku, parterowe, projekt budynku gospodarczegoTechnologia: tradycyjna
Kiosk handlowy, parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu: 40°.
Program: pomieszczenie sprzedaży, magazyn podręczny, pomieszczenie socjalne, WC. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: handlowo-usługowe, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt sklepu, projekt kioskuTechnologia: tradycyjna
Budynek pełniący funkcję handlową parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej.
Kąt nachylenia dachu: 35°
Program: sala sprzedaży, zaplecze, WC. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: handlowo-usługowe, projekt sklepu, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt kioskuTechnologia: tradycyjna
Budynek pełniący funkcję handlową parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii szkieletowej.
Kąt nachylenia dachu: 28°, 32°.
Program: sala sklepowa, magazyn, WC oraz pomieszczenie socjalne. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: handlowo-usługowe, projekt sklepu, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt kioskuTechnologia: stalowa
Budynek pełniący funkcję sklepu, parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej.
Kąt nachylenia dachu: 21°.
Program: sala sklepowa, magazyn, WC. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: brak poddaszaTyp: handlowo-usługowe, projekt sklepu, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt kioskuTechnologia: tradycyjna
Niewielkich rozmiarów budynek usługowy, który przewidziany jest do wykorzystania jako
mały sklep osiedlowy. Niewielka
szerokość budynku pozwala na realizację projektu na bardzo wąskiej działce,
nie przekraczającej 16 metrów.Minimalna powierzchnia działki – 530.0 m2UWAGA!
CZAS OCZEKIWANIA NA DOKUMENTACJĘ – 3 TYGODNIE OD DNIA ZAMÓWIENIA.
BEATA to parterowy budynek usługowy o tradycyjnej architekturze. Istnieje możliwość wykorzystania go w różnorodnej działalności gospodarczej.Przedstawione propozycje pokazują rozwiązania funkcjonalne dla apteki z zapleczem, biura i sklepu.UWAGA !CZAS OCZEKIWANIA NA DOKUMENTACJĘ – 3 TYGODNIE OD DNIA ZAMÓWIENIA.Minimalna szerokość działki – 27.3 mMinimalna pow. działki – 478.0 m2Ściany zewnętrzne – YTONG 24 cmStrop – płyta żelbetowaKonstrukcja dachu – więźba drewniana
BLIŹNIAK to średniej wielkości budynek usługowy, znakomicie nadający
się na obiekt handlowy. Wersja podstawowa to dwa niezależne obiekty
połączone wspólnym wejściem i posiadające powierzchnię usługową ,
zlokalizowaną na parterze i antresoli.
Obie części można połączyć, uzyskując podwojenie powierzchni.ŚCIANY JEDNOWARSTWOWE – YTONG 36
ANTRESOLA ŻELBETOWA
DACH DWUSPADOWY, KROKWIOWO-PŁATWIOWA NA KOLMNACH ŻELBETOWYCH, POKRYCIE BLACHĄ LUB GONTEM BITUMICZNYM
DOBROMIR to parterowy, wolnostojący budynek usługowy o uniwersalnym charakterze.
Może być z powodzeniem wykorzystany jako zakład rzemieślniczy , obiekt biurowy lub siedziba przedstawiciela handlowego.
Wnętrze budynku ma czytelny podział na część usługowo-magazynową i
biurowo – socjalną, ale układ funkcjonalny może zostać dostosowany do
indywidualnych potrzeb.ŚCIANY DWUWARSTWOWE – BETON KOMÓRKOWY
STROP ŻELBETOWY
DACH CZTEROSPADOWY, KROKWIOWO-SŁUPOWY, POKRYCIE BLACHĄ LUB GONTEM BITUMICZNYMMINIMALNA SZER....
HONORATA do uniwersalny , jednokondygnacyjny budynek usługowy, zaprojektowany z myślą
o przeznaczeniu go na duży , osiedlowy sklep samoobsługowy, lub wolno
stojący pawilon restauracyjny z zapleczem kuchennym . Obie te funkcje
można także łączyć, tworząc jeden wspólny obiekt handlowo –
gastronomiczny.
Ze względu na swą uniwersalną architekturę może on być realizowany na
każdym terenie, od miejskich i osiedlowych po rekreacyjno –
wypoczynkowe nad jeziorami.
HONORATA jako budynek handlowo – gastronomiczny....