Gotowe projekty restauracji to propozycja budynków gastronomicznych pełniąca funkcję baru, zajazdu, restauracji, karczmy. Projekty barów to przeważnie małe, tanie projekty, szybkie w budowie. Projekty karczm i projekty zajazdów to świetny pomysł na biznes na euro 2012. Projekt restauracji z zapleczem kuchennym, dużą salą dla gości, o wysokim standardzie to propozycje dla inwestorów chcących zrealizować bardziej nowoczesny, ekskluzywny projekt. W śród naszej propozycji są także przydrożne projekty zajazdów, projekty karczm.
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w
technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany
zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe.
Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety,
szatnia personelu.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: gastronomiczne, parterowe, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baruTechnologia: tradycyjnaProjekt dostępny w odbiciu lustrzanym
Budynek pełniący funkcję samoobsługowej małej gastronomii, parterowy, bez podpiwniczenia.
Wykonany w technologii tradycyjnej.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras. Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: gastronomiczne, handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt baru, projekt karczmy, projekt zajazduTechnologia: tradycyjna
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru K-22,
parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak
PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: żelbetowy.Kąt
nachylenia stropodachu: 2%. Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia,
zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn.Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: Typ: parterowe,
rekreacyjne, gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt
baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt budynku...
HONORATA do uniwersalny , jednokondygnacyjny budynek usługowy, zaprojektowany z myślą
o przeznaczeniu go na duży , osiedlowy sklep samoobsługowy, lub wolno
stojący pawilon restauracyjny z zapleczem kuchennym . Obie te funkcje
można także łączyć, tworząc jeden wspólny obiekt handlowo –
gastronomiczny.
Ze względu na swą uniwersalną architekturę może on być realizowany na
każdym terenie, od miejskich i osiedlowych po rekreacyjno –
wypoczynkowe nad jeziorami.
HONORATA jako budynek handlowo – gastronomiczny....
Budynek pełniący niezależną funkcję gastronomiczną, parterowy bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia
dachu wynosi: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 48
miejsc, rozdzielnia kelnerska, kuchnia, zmywalnia naczyń, magazyny. +
tarasy i podjazdy: 139,5 m² powierzchnia pomieszczeń: 237,9 m².
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze nieużytkoweTyp: handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt zajazdu, projekt domu weselnegoTechnologia:...
Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 50 konsumentów,
piętrowy, podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany
zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia stropodachu: 5%. Program:
sala konsumpcyjna, bufet, zmywalnia naczyń, kuchnia, zaplecze
gastronomiczne, zaplecze sanitarne oraz zaplecze magazynowe. Garaż: bez garażuPiwnica: podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: gastronomiczne, handlowo-usługowe, piętrowe, komercyjne, projekt...
Budynek hotelowo-gastronomiczny, parterowy z użytkowym poddaszem, bez
podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne:
pustak ceramiczny 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w
budynku: żelbetowe.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 40°. Program: restauracja, 10 pokoi
hotelowych, zaplecze administracyjno-socjalne.
Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: poddasze użytkoweTyp: motele, gastronomiczne, parterowe z poddaszem mieszkalnym, komercyjne, projekt motelu, projekt hotelu , projekt...
Budynek hotelowo - gastronomiczny, piętrowy z częściowo adaptowanym
strychem, częściowo podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej.
Ściany zewnątrzne: pustak ceramiczny 29 cm, styropian 10 cm, tynk
zewnętrzny. Kąt nachylenia dachu wynosi: 16°. Program: restauracja, 11
pokoi hotelowych, zaplecze restauracyjne, zaplecze administracyjno -
socjalne, wentylatornia, magazyny, kotłownia. Garaż: bez garażuPiwnica: częściowo podpiwniczonyPoddasze: piętroTyp: motele, gastronomiczne, piętrowe, projekt hotelu , komercyjne,...
Projekt budynku gastronomicznego K-15, parterowy, bez podpiwniczenia.
Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 24 cm,
styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: drewniany. Kąt nachylenia
dachu: 25°. Program: sala konsumpcyjna, zaplecze kuchenne, zaplecze
sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia.Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczeniaPoddasze: brak poddaszaTyp: parterowe,
gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baru, projekt
budynku handlowo-usługowego, projekt budynku...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję domu weselnego K-18, parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo
podpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 13 cm,
okładzina drewniana 3 cm. Stropy: nad piwnicą oraz częścią kuchenną
parteru - żelbetowy; nad częścią konsumpcyjną - drewniany. Kąt
nachylenia dachu: 35°. Program: sala konsumpcyjna na 140 osób, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze socjalne, zaplecze sanitarne, zaplecze
magazynowe,...
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący
funkcję restauracji K-19, parterowy z częściowym poddaszem
użytkowym, niepodpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne - płyta GKF 2x1,25 cm lub okładzina
drewniana, belki drewniane 10x20 cm, wełna mineralna 20 cm, płyta OSB
1,8 cm, okładzina drewniana imitująca bal 3,2 cm. Stropy: drewniane.
Kąt nachylenia dachu: 40°. Program: sala konsumpcyjna na 80 miejsc,
kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne,
zaplecze magazynowe,...
Projekt restauracji K-24,
parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez
podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak
Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem
parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 35°. Ogrzewanie: kotłownia na
paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla 130 osób, antresola na 42 osoby, kuchnia,
zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze
magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, biuro, łazienka.
ZAWARTOŚĆ...
KONSTANCJA to parterowy budynek o oryginalnym kształcie , który pozwala wpisać się w każde otoczenie.
Został zaprojektowany jako samodzielny budynek restauracyjno – barowy,
chociaż po niewielkich zmianach adaptacyjnych może być przeznaczony na
każdą inną działalność. Duże , obrotowe okna umożliwiają połączenie
wnętrza z innymi elementami zagospodarowania terenu, jak tarasami
czy budynkami towarzyszącymi.
Lekka konstrukcja stalowa budynku pozwala na szybką realizację
KONSTANCJA ma bardzo wyraźnie...
LAURENCJA to samodzielny, wolnostojący budynek usługowo – handlowy, składający się z dwóch części.
Pierwszą jest restauracja z salami konsumpcyjnymi i pełnym zapleczem
przygotowawczo – kuchennym, natomiast druga zawiera pięć samodzielnych
lokali usługowo handlowych, z których każdy składa się z
wielofunkcyjnej sali usługowej, zaplecza magazynowego i części
socjalnej.
Projekt posiada pozytywne opinie rzeczoznawców, stwierdzające
zgodność z obowiązującymi przepisami w zakresie wymagań higieniczno –...